Papa Pear Saga App

Papa Pear Saga App

13 feb 2019

De Papa Pear Saga app is een verslavende game waarbij je elke Papa Pear op zoveel mogelijk objecten moet laten stuiteren voordat het in de pot beland. Papa Pear Saga is van dezelfde makers als de Candy Crush Saga, Pet Rescue Saga en Bubble Witch Saga. Het spel Papa Pear Saga is op zich heel simpel, maar je zal al gauw door hebben dat de levels steeds moeilijker worden. In het speelveld heb je een kanon waarmee je kan richten.Papa Pear Saga App

Daarmee schiet je de bal (Papa Pear) af die vervolgens op allerlei objecten stuiters voor hij onder in een pot verdwijnt. De bedoeling is dat je de bal zolang mogelijk in het veld houdt, en daarmee zo veel mogelijk objecten raakt. Het doel van elk level is weer anders. Zo moet je soms een minimumscore neer zetten, of de pannen of potten die onderin beeld staan moeten allemaal een andere kleur krijgen, of je mag bepaalde objecten juist niet raken. Hoe verder je in het spel komt, hoe moeilijker het wordt.

Het spel Papa Pear Saga is gratis te spelen. Wel kan je in de game boosters kopen met echt geld. Deze boosters zijn bijvoorbeeld extra zetten of extra levens die je kunt gebruiken om een bepaald level te halen. Ook zijn er boosters om je Papa Pear groter te maken zodat hij meer objecten raakt, boosters waarmee je bal in een vuurbal veranderd, en diverse andere.

Er zijn meer dan 100 levels, en deze worden nog steeds uitgebreid. Je kunt de app aan je Facebook account koppelen zodat je het opnemen tegen je vrienden en hun highscores verbeteren. Ook kun je elkaar dan extra levens of extra zetten sturen. Pas op! Het spel is zeer verslavend!

Download hier de Papa Pear Saga app voor Android
Download hier de Papa Pear Saga app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*