OV-Chipkaart App

OV-Chipkaart App

Met de OV-Chip Checker app kun je altijd en overal het saldo op je ov-chipkaart zien, en de reisgegevens van je actuele reizen. Gewoon op je mobiel of tablet met Android. Met de gratis versie kun je je saldo zien, actuele reisgegevens en de dichtstbijzijnde oplaad- en verkooppunten. De app wordt automatisch geupdate en er is ondersteuning voor meerdere OV-chipkaarten.


De betaalde Plus versie van de OV-Chip Checker app bevat uitgebreidere functies, zoals een langere reisgeschiedenis, meldingen wanneer je vergeten bent om uit te checken, wanneer je saldo laag is of wanneer het saldo automatisch opgeladen is. Ook bevat de Plus versie een saldo widget en back-up en herstel gegevens van of naar een SD kaart.

OV-Chipkaart App

Om de OV-Chip Checker app te gebruiken moet je OV-chipkaart gekoppeld zijn een een account op ov-chipkaart.nl. Op deze website kun je je kaart registreren, en het transactieoverzicht activeren. Na 24 uur kun je dan het saldo en transacties van je OV-chipkaart inzien, en kan je de OV-Chip Checker app ook gebruiken. Als je meerdere OV-chipkaarten hebt kun je voor elke kaart een account aanmaken. Ook kun je meerdere kaarten op 1 account zetten bij Kaartbeheer op ov-chipkaart.nl

Download hier de OV-Chipkaart app voor Android
Download hier de OV-Chip Checker Plus app voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*