Oei, ik Groei App

Oei, ik Groei App

De Oei, ik Groei!Sprongen kalender app houdt je op de hoogte van de mentale ontwikkeling van jouw baby. Met de Oei, ik Groei app zie je meteen of je baby in een sprong zit, wat je baby nu kan leren en hoe jij hem het beste kunt helpen. De app is gebaseerd op het boek Oei, ik Groei! dat de hersenverandering van babies beschrijft. Van de geboorte tot je baby anderhalf jaar oud is is deze app heel handig en leuk.


Functies van de app

De app vertelt je precies in welke fase van mentale ontwikkeling jouw baby zich bevind. Een baby maakt namelijk steeds hersenveranderingen mee, waardoor hij ineens weer veel nieuwe dingen snapt en kan. In die overgangsperiodes (sprongen) heeft een baby vaak last van de drie H’s: huilerig, hangerig en humeurig, en slaapt hij minder en eet slechter. Als je als ouder weet wat er in het lichaam van je kind gebeurt, kan je je baby veel beter helpen.

Oei, ik Groei App

De Oei, ik Groei app geeft inzicht in de ontwikkeling, gedragsveranderingen en emotionele gevoeligheid van je kindje. Bij gezonde kinderen komen deze sprongen op ongeveer dezelfde leeftijd voor. De app kent tien verschillende sprongen.

Behalve bijhouden in welke fase je baby zit kan je een foto van je kind toevoegen. Ook kan je de dagen aftellen tot de volgende sprong. Wanneer er een sprong plaats vind kan je deze delen op sociale media zoals Facebook en Twitter.

De Oei, ik Groei app downloaden

De app is beschikbaar voor Android en iOS. De Android app kost 1,50 euro en de iOS app 1,99 euro. Als je een kleintje hebt is deze leuke app dit geld dubbel en dwars waard.

Download de Oei, ik Groei app voor Android
Download de Oei, ik Groei app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*