Netflix App

Netflix App

Met de Netflix app kun je films, series en tv programma’s streamen op je Android of IOS smartphone of tablet voor een vast laag bedrag in de maand. Netflix is onlangs van start gegaan in Nederland met een abonnementsservice van slechts € 7,99 per maand. Wereldwijd zijn ze al veel langer actief. Voor je een abonnement neemt bij Netflix mag je de dienst een maand gebruiken om te kijken of het bevalt. Daarna kun je besluiten of je een abonnement neemt of niet.


Wat kun je met de Netflix app?

  • Duizenden Films, series en tv programma’s kijken op je smartphone of tablet, en zo vaak kijken als je zelf wil en zonder reclame.
  • Blader door de enorme collectie of gebruik de zoekfunctie.
  • Beoordeel een films, serie of tv programma zodat ze je de volgende keer passend materiaal aan kunnen bieden.
  • Veel films, series of tv programma’s in HD kwaliteit. Zoek van te voren wel even uit of je apparaat HD streaming aan kan. Ook kun je de instellingen videokwaliteit regelen op de website van Netflix nadat je een account hebt aangemaakt.
  • Je kunt tot 6 apparaten koppelen aan je Netflix account. De Netflix app werkt echter alleen op een smartphone of tablet met Android of iOS (iPhone en iPad).
  • Begin te kijken op je smartphone en wissel bijvoorbeeld van apparaat zoals je tablet.

Netflix App

Op de website van Netflix staat precies aangegeven welke apparaten allemaal ondersteund worden zoals bijvoorbeeld: smartphones, tablets, gameconsoles, blu-ray spelers, settopboxen, hdtv’s etc. We hebben even snel gekeken maar alle bekende apparaten zitten er tussen zoals: PC, Xbox, Playstation 3, Wii, Wii U etc.

Het concept klinkt heel goed, voor een vast laag bedrag in de maand onbeperkt kijken of streamen. In andere landen is het al een succes dus waarom niet in Nederland? Hierbij is het wel belangrijk dat je over een breedband verbinding beschikt aangezien alle data over het internet gaat. Het apparaat moet dus aangesloten zijn op internet.

We hebben de Netflix app niet getest dus horen graag jouw mening!

Download hier de Netflix app voor Android
Download hier de Netflix app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*