MX Player App

MX Player App

De MX Player app is een van de beste en meest uitgebreide videospelers voor Android. Met deze app kun je vele verschillende videoformaten afspelen, zoals .3gp .avi .divx .f4v .flv .mkv .mp4 .mpeg .mov .vob .wmv .webm .xvid en nog veel meer. Met de standaard mediaspeler van Android kun je maar enkele video formaten afspelen, de MX Player ondersteunt veel meer. Ook heeft de app de mogelijkheid om ondertitels te tonen.


De ondertitelingsformaten die de MX Player afspeelt: DVD, DVB, SSA/ASS ondertitel spoor, SubStation Alpha(.ssa/.ass) met volledige styling, SAMI(.smi/.sami) met ruby tag ondersteuning, SubRip(.srt), MicroDVD (.sub/.txt), SubViewer2.0(.sub), MPL2(.mpl/.txt), PowerDivX(.psb/.txt) en TMPlayer(.txt).

MX Player App

Met MX Player kun je ook Blu-ray films bekijken. Blu-ray films nemen veel ruimte in. Veel Blu-ray films verschijnen in een gecomprimeerde versie voor je Android tablet of smartphone. Om deze gecomprimeerde versie te kunnen afspelen heb je wel een goede videoplayer nodig zoals MX Player.

MX Player bevat hardware codering, zodat meer video’s gebruik kunnen maken van hardware acceleratie. Ook maakt de app gebruik van multi-core decodering, wat de prestaties sterk verbeterd ten opzichte van single core apparaten. Andere functies van de app zijn het instellen van een kinderslot, aanpassen van de ondertitel timing, en in- en uitzoomen.

De MX Player bestaat in twee versies: de gratis en de betaalde versies. De gratis MX Player app bevat advertenties. De betaalde app is te koop voor 4,40 euro. Als je in de Google Play Store MX player intypt zie je ook een aantal codecs die je kunt downloaden, zodat je nog meer videoformaten kunt afspelen.

De MX Player app heeft alles wat een goede mediaplayer moet hebben. Probeer eerst eens de gratis versie en als die goed bevalt kun je altijd nog overstappen naar de versie zonder reclame.

Download hier de MX Player app voor Android
Download hier de MX Player app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*