Monument Valley App

Monument Valley App

12 feb 2019

In de Monument Valley app gaat het vooral om de prachtige spelwereld die gebaseerd is op de stijl van de Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher. M.C. Escher maakte vele kunstwerken van onmogelijke constructies en gebouwen. In de game begeleid je prinses Ida door allerlei indrukwekkende levels waarin delen van muren en daken bewegen op aparte manieren die je niet verwacht.Monument Valley App

Indrukwekkend ontwerp

De bedoeling van Monument Valley is niet dat je urenlang puzzelt. Het gaat vooral om het indrukwekkende ontwerp. De reis naar het einde is belangrijker dan het einde zelf. De app is zeer hoog gewaardeerd en heeft een echte WOW factor. Het enige nadeel dat mensen ondervinden is dat het spel zo kort is. Je kan het spel in ongeveer anderhalf uur uitspelen. Veel mensen vinden dit de prijs van de app (€3.59 voor Android) niet waard. Inmiddels kun je wel binnen de app de uitbreiding “The Forgotten Shores”downloaden zodat je acht extra levels hebt. Deze uitbreiding kost €1.79.

Gameplay

In Monument Valley moet je de hoofdpersoon Ida naar het einde brengen via soms onmogelijke constructies. Je kunt elementen bewegen, draaien en verschuiven met behulp van hendels en knoppen. In elk level moet je prinses Ida naar een teleporthokje brengen, waarna je door kunt naar het volgende level.

Monument Valey downloaden

Monument Valley is beschikbaar voor Android toestellen en de iPhone en iPad.

Download hier de Monument Valley app voor Android
Download hier de Monument Valley app iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*