Mobile Royale App

Mobile Royale App

Mobile Royale is een leuke game waarbij je je eigen koninkrijk bouwt in de prachtige fantasiewereld Vollandia. Het is een strategie en RPG spel waarbij je handelt met andere clans in het land, of juist tegen ze vecht. Mobile Royale is als app beschikbaar voor Android en iOS.


Mobile Royale gameplay

Je komt terecht in Vollandia, een wereld met mensen, dwergen, elven, goblins en andere fantasyfiguren. Deze wereld bevat gedetailleerde 3D beelden en mooie muziek.

Je begint met en klein stukje grond waarop je gebouwen kan bouwen en een draak aan je zijde. Je land evolueert naar mate je vordert van het stenen tijdperk naar de moderne tijd. Je bouwt je koninkrijk steeds verder uit en je kan met andere spelers handelen, of juist je eigen leger versterken en tegen je buren vechten.

Mobile Royale App

Je kan een clan joinen zodat je niet alles alleen hoeft te doen. Met je clanleden kan je op monsters jagen en andere activiteiten ondernemen om extra runen en capaciteiten te verdienen die kunnen helpen bij gevechten.

Er zijn zes verschillende looks waaruit je kan kiezen als je gebouwen bouwt dus geen koninkrijk ziet er hetzelfde uit. Ook je helden kan je aanpassen. Het spel heeft 15 helden met verschillende talenten die je kan verzamelen en uitbreiden.

Het spel is real-time en spelers vanuit de hele wereld zitten allemaal op dezelfde server. Er is zelfs een vertaalfunctie ingebouwd zodat je ook met mensen kan praten waarvan je de taal niet spreekt.

De Mobile Royale app is gratis, maar in de game kan wel in-app produkten kopen, voor € 0,50 – € 109,99 per item.

Over de ontwikkelaar

Spel ontwikkelaar IGG zit achter populaire apps zoals Castle Clash en Lords Mobile, en heeft nu na drie jaar weer een nieuwe game uitgebracht: Mobile Royale.

App specificaties

De grootte van de app is in januari 2019 38 MB. Er zijn inmiddels meer dan 100.000 installaties en het spel is geschikt voor Android 4.1 of hoger. Ook mensen met een IOS 9.1 of hoger kunnen het spel spelen.

Download de Mobile Royale app voor Android
Download de Mobile Royale app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*