Mijn Eetmeter App

Mijn Eetmeter App

De Mijn Eetmeter app is een gratis app van MijnVoedingscentrum.nl. Met deze handige app zie je meteen hoeveel calorieën je er dag binnen krijgt. Met de Mijn Eetmeter app heb je altijd een eetdagboek bij de hand. Je kan alles wat je eet in de app zetten en dan zie je meteen hoeveel voedingsstoffen je binnen krijgt. De app wisselt gegevens uit met Mijn Voedingscentrum. Je kunt ook inloggen op de app met je bestaande account, of een nieuw account via de app aanmaken.


Mijn Eetmeter App

Met de Mijn Eetmeter app kan je bijhouden wat je eet, De app geeft inzicht in maar liefst vijfentwintig verschillende voedingstoffen in je voeding, zoals vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen. Deze gegevens komen uit de Levensmiddelendatabank (LeDa) van het Voedingscentrum en RIVM. Je kunt precies zijn of je alle voedingsstoffen die je nodig hebt binnen krijgt, en of je volgens de Schijf van Vijf eet. Als je ziet wat je op een dag allemaal eet kun je je gewicht onder controle houden. De app bevat ook een ingebouwde BMI meter.

De Mijn Eetmeter app werkt met en ook zonder internet verbinding. Met je accountgegevens kan je ook altijd inloggen op de website van Mijnvoedingscentrum.nl. Daar vind je nog uitgebreidere adviezen dan in de app, meer handige tools, en kun je je dagboek en alle resultaten downloaden en uit printen.

Er kan nog het een en ander verbeterd worden aan de app. Zo zijn op dit moment nog niet alle ingrediënten te vinden, en is het (nog) niet mogelijk om zelf voedingsmiddelen toe te voegen. De Mijn Eetmeter app is beschikbaar voor zowel Android als de iPhone.

Download de Mijn Eetmeter App voor Android
Download de Eetmeter App voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*