Microsoft Outlook App

Microsoft Outlook App

Deze app is de officiële app van Microsoft Outlook. Met deze app heb je toegang tot je account op Outlook.com. Je kunt dus eenvoudig op je telefoon of tablet altijd je e-mail lezen. Je kan de app gebruiken met meerdere Outlook e-mailaccounts. Om de app te gebruiken moet je een account hebben bij Outlook.com. Met je e-mailadres en wachtwoord van de website kun je ook op de app inloggen.


Net als via de website kun je hier gewoon je inbox bekijken en e-mails opstellen en verzenden. Je kunt je e-mailgesprekken groeperen met discussielijnen, of e-mail berichten filteren op ongelezen, gemarkeerd, alles. Behalve de inbox kun je ook alle andere mappen bekijken, zoals de map verzonden items, concept, prullenbak en je aangepaste mappen.

Microsoft Outlook App

Via push meldingen krijg je meteen een melding en geluidssignaal als er een nieuwe e-mail is. Je kunt dan direct naar je inbox om je mail te bekijken. Je kunt ook gewoon foto’s en andere bijlagen openen, of naar anderen verzenden. De Outlook.com app heeft een modern en overzichtelijk uiterlijk. Je kunt je mappen synchroniseren en ook synchroniseren met je Contacten en Agenda. De app heeft een goede zoekfunctie waardoor je makkelijk iets terug kunt vinden.

Download hier de Microsoft Outlook app voor Android
Download hier de Microsoft Outlook app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*