McAfee Mobile Security App

McAfee Mobile Security App

McAfee Mobile Security is een app voor Android waarmee je telefoon of tablet beschermd is tegen virussen, ad- en spyware. Zo kan je dus altijd veilig gebruik maken van je mobiele apparaat. De antivirus functie van de app scant je bestanden op schadelijke code. Ook scant hij websites tijdens het surfen, en je e-mail. Als er iets gevonden wordt krijg je een melding en blokkeert de app de site of e-mail.


Functies van de McAfee Mobile Security app

De McAfee Antivirus & Security app is gratis maar je kan wel in-app aankopen doen om je smartphone nog beter te beschermen.

De App biedt gratis functies om de locatie van je apparaat te achterhalen in het geval van diefstal, of als je je mobiel of tablet verloren bent. Je kan dan zien waar het apparaat zich bevind. Je kan dan ook op afstand je SD kaart vergrendelen of je persoonsgegevens wissen zodat je je privacy kan beschermen. Ook kan je een alarm instellen die af gaat als je je telefoon bijvoorbeeld kwijt bent. En zijn er opties voor back-up en herstel. Je kunt backups maken van je persoonlijke gegevens en deze later terugzetten op een nieuw toestel.

McAfee Mobile Security App

Met de McAfee Mobile Security app is het mogelijk om zogenaamde App profielen voor meerdere gebruikers te maken. Per profiel kan je bepalen welke apps op het apparaat gezien worden; aps met gevoelige inhoud kan je vergrendelen. Zo kan je bijvoorbeeld op je tablet instellen dat je kinderen bepaalde Apps niet te zien krijgen.

Met de app beveiliging in de McAfee Mobile Security app kan je achterhalen of bepaalde apps niet gekoppeld zijn aan riskante websites, of dat bepaalde apps toegang hebben tot persoonlijke gegevens. Als een App bijvoorbeeld toegang heeft tot je persoonlijke details krijg je een waarschuwing op het scherm waarna je toestemming kan geven of weigeren. Ook is het mogelijk om een sms filter op je telefoon in te stellen, of bepaalde telefoon oproepen te blokkeren.

Download de McAfee Mobile Security app voor Android
Download de app voor iPhone en iPad)


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*