Mandala Kleurplaten App

Mandala Kleurplaten App

6 feb 2019

Mandala kleurplaten voor jong en oud! Met deze app heb je eenvoudige en zeer moeilijke Mandala tekeningen die je in kunt kleuren. Je hebt alleen een tablet nodig en eventueel een tablet pen om de kleinere gebieden in te kleuren.Kleuren ook voor volwassenen

Doordat je makkelijke en complexe Mandala kleurplaten hebt is deze app geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het inkleuren van de tekeningen is zeer ontspannend. Ook als je het op papier moeilijk vind om te tekenen is deze app misschien juist wel geschikt voor jou!

Mandala Kleurplaten App

Met de Mandala kleurplaten app heb je de keuze uit 100 Mandala afbeeldingen. Als je je kleurplaat af hebt kun je hem opslaan en ook delen met je vrienden. En heb je een foutje gemaakt? Dan is er natuurlijk ook een “ongedaan” knop zodat je een stapje terug kunt gaan. Als je een verkeerde kleur gebruikt heb kan je het gewoon over doen. Zo krijg je altijd de perfecte mandala kleurplaat. Het beste kan je gebruik maken van een wat grotere tablet met een hoge resolutie om het mooiste resultaat te krijgen.

De App is gratis te downloaden, maar er zijn wel in-app producten te kopen voor een paar euro. Af en toe zie je wat reclame maar dat kun je makkelijk wegklikken.

Download hier de Mandala Kleurplaten app voor Android
Download hier de Mandala Kleurplaten app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*