Lords Mobile: Battle of the Empires App

Lords Mobile: Battle of the Empires app

Lords Mobile: Battle of the Empires is een RPG strategie spel dat gespeeld wordt in real-time. In een middeleeuwse fantasiewereld bouw je je eigen koninkrijk en vecht je tegen je vijanden van over de hele wereld. Je kan helden verzamelen met elk hun eigen skills, en soldaten en krijgheren rekruteren voor je leger. Dit leger kan je trainen zodat je goed voorbereid op pad gaat. Je gaat gevechten aan om je grondgebied uit te breiden, en je verdedigt je kasteel als een vijand je aanvalt. Ook kan je ervoor kiezen om allianties aan te gaan zodat je met andere koninkrijken kan handelen.


Lords Mobile: Battle of the Empires app

Het verhaal van Lords Mobile: Battle of the Empires

Na de dood van de eerste keizer is er veel veranderd in het magische land. Van de vrede die er eens was is niets meer over. Gedreven door hebzucht en ambitie zoeken lords naar macht en bouwen elk hun eigen koninkrijk. Velen van hen vinden dat zijzelf de rechtmatige eigenaar zijn van de troon. Naast de chaos in het land door vele koningsoorlogen zijn er ook talloze monsters zoals draken opgedoken uit de diepten die verwoestingen aanrichten. Het is tijd dat er een strijdheld op staat om het land weer op orde te brengen..

Om de Lords Mobile app te installeren heb je Android 2.3 of hoger nodig. De versie van Lords Mobile die voor de iPhone en iPad beschikbaar is heet Lords Mobile: War Kingdom.

Download de Lords Mobile: Battle of the Empires app voor Android
Download Lords mobile: War Kingdom voor iPad en iPhone


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*