Looptijden App Voor Hardlopers

Looptijden App Voor Hardlopers

Met de Looptijden app voor smartphone en tablet kun je onderweg tijdens het hardlopen precies zien wat je huidige snelheid, voortgang, gelopen afstand etc is. Je kunt zelfs zien hoeveel calorieën je al hebt verbruikt. De Hardloop app maakt gebruik van de ingebouwde GPS van veel toestellen en kan zo tot op de meter nauwkeurig je prestaties opmeten. Je kunt dus precies achterhalen hoe, waar en wat voor tijden je hebt gelopen met uitgebreide statistieken.


Je kunt de Hardloop app zo instellen dat je elke minuut of elke kilometer een update krijgt via de audiocoach over je voortgang. Ook kun je later achter je PC je gelopen route nog eens terugkijken op Looptijden.nl.

Looptijden App Voor Hardlopers

Een overzicht van de vele opties en mogelijkheden van de Hardloop app:

Je prestaties delen op Facebook en Twitter met live tracking

Met live tracking kunnen je vrienden op Facebook of Twitter rechtstreeks meekijken en je eventueel ook aanmoedigen. Je kunt de tijden automatisch op Facebook of Twitter laten zetten. Reacties van je vrienden ontvang je vervolgens weer met de audiocoach functie van de Hardloop app (je hebt het plus pakket nodig om gebruik te kunnen maken van deze functie).

Hardloopschema’s maken

Op de website van Looptijden.nl kun je ook invaltrainingen en hardloopschema’s maken of die van anderen volgen, die je weer kunt gebruiken in de Hardloop app. De audiocoach van de app zal je vervolgens weer begeleiden om het doel of schema te halen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook schema’s van anderen lopen.

Trainingsdoelen halen tijdens het hardlopen

Stel zelf een doel, gewenste tijd, snelheid, calorieën enzovoorts in en probeer het doel te halen met behulp van je audiocoach. Ideaal want je hoeft zelf nergens op te letten want je audiocoach geeft je de informatie door.

Met ghost lopen krijg je op de kaart een ghost te zien van de prestaties van een vriend of iemand anders, je ziet dan dus zijn positie van waar hij was op dat moment was, en waar jij dus al zou moeten zijn. Aan jou de taak om hem bij te houden of voor te blijven (je hebt het plus pakket nodig om gebruik te kunnen maken van deze functie).

Alle data wordt realtime bijgehouden en kun je later nog eens rustig doornemen. En als extra krijg je met de Hardloop App alle wedstrijd informatie te zien van wedstrijden die binnenkort plaatsvinden.

En tot slot kun je ook nog een hartslagmeter aansluiten op de app, helaas werkt die alleen maar met de iPhone 4S en 5.

Deze app is zeker een aanrader voor alle hardlopers in Nederland. Voor sommige functies moet je betalen maar dit is niet veel. Het maakt hardlopen toch weer even wat anders en completer.

Download hier de Looptijden app voor Android
Download hier de Looptijden app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*