Lidl App (aanbiedingen & folder)

Lidl App

11 feb 2019

Met de officiële Lidl app ben je altijd op de hoogte van de aanbiedingen van deze week. Met de gratis app van supermarktketen Lidl heb je alle informatie over jouw Lidl filiaal bij de hand. De Lidl App is beschikbaar voor zowel Android als de iPhone. Met de app kun je door de digitale reclame folder bladeren. Zo heb je dus altijd alle aanbiedingen van Lidl bij de hand,op je tablet of smartphone. Bij elk product staat een foto, de beschrijving en de prijs.Lidl App

Net zoals in de papieren reclame folder. De folders zijn ook te downloaden zodat je ze offline kan bekijken. Behalve de productfolders kun je ook de reiscatalogi van Lidl bekijken.

Met de handige zoekfunctie kan je naar producten van supermarkt Lidl zoeken. Je kan dan meteen zien wat de actuele prijs is en of het in de aanbieding is. Bovendien kan je een verlanglijstje aanmaken. Bij elk product kan je dan een melding krijgen zodra het in de aanbieding is. Dan weet je dus wanneer je boodschappen moet doen. Je kan ook de dag en het tijdstip van de melding kiezen. Als jij elke week pas op donderdag de boodschappen bij Lidl doet, kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om woensdag avond of donderdag morgen een melding te krijgen.

Behalve aanbiedingen kun je ook informatie opvragen over alle Lidl filialen in Nederland. Zo kan je de dichtstbijzijnde Lidl winkel vinden met de adresgegevens, en openingstijden erbij. Bovendien kun je ook de route er naartoe berekenen. Dit werkt ook in het buitenland, dus als je bijvoorbeeld op vakantie in Duitsland bent kun je ook de route naar de dichtstbijzijnde Lidl winkel opvragen!

We zijn benieuwd wat je van deze Lidl app vind, wij zijn er in ieder geval erg tevreden over.

Download hier de Lidl app voor Android
Download hier de Lidl app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*