Lexa App

Lexa app

27 jan 2019

Lexa App is de officiële app van de dating website Lexa.nl. Met deze app heb je overal en altijd een database met duizenden singles bij je. Gewoon op je mobiele telefoon of tablet. Een date zoeken was nog nooit zo makkelijk. Met de app van Lexa.nl kun je ene profiel aanmaken en bijwerken. Je kan zoeken naar singles en hun profielen bekijken. Als je iemand leuk vind kan je diegene een bericht sturen.


Ook kun je meteen chatten met andere mensen. In je inbox kan je berichten van mensen lezen die in jou geïnteresseerd zijn. Deze berichten zijn realtime en als je ze meteen beantwoord heb je grote kans dat de ander snel weer wat terug stuurt. Op je profiel kan je ook foto’s plaatsen, wat de kans vergroot dat mensen reageren.

Lexa app

Als je al een account bij Lexa.nl hebt kan je meteen inloggen met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord. En als je nog niet geregistreerd bent kan dat rechtstreeks via de app. Inschrijven is gratis. Net als op de website van Lexa.nl kun je ook een betaald membership nemen. Als je al een betaald membership hebt bij de website dan geldt dit ook voor de app. Een membership voor 1 maand is 34.95, voor 3 maanden 59.70 en 6 maanden 89.40 euro. Met dit betaalde membership kun je gebruik maken van alle extra functionaliteiten die Lexa biedt. Let op: je Lexa membership wordt automatisch elke maand met 1 maand verlengd. Opzeggen kan alleen via de website, en dit moet minimaal 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership gedaan worden.

De Lexa.nl app is beschikbaar voor zowel Android als de iPhone/iPad.

Download de Lexa.nl App voor Android
Download de Lexa.nl App voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*