KPN Interactieve TV App

KPN Interactieve TV App

4 feb 2019

Voor mensen met een interactieve TV abonnement van KPN kunnen gebruik maken van de KPN iTV app. Hiermee breng je interactieve TV naar je smartphone of tablet en het stelt je in staat om al je favoriete TV zenders via WiFi te bekijken. Super handig want je kunt dan overal in huis TV kijken ook als je partner een ander programma wil zien. Er is zelfs een ingebouwde videotheek aanwezig waarbij je tegen betaling bijvoorbeeld een film kunt huren.


KPN Interactieve TV App

Wat kun je allemaal met de KPN iTV app?

Met de KPN iTV app kun je tientallen TV zenders bekijken op je smartphone of tablet en met programma gemist kun je ook nog eens je favoriete programma’s terugkijken. En met de elektronische programmagids heb je ook meteen een gids bij de hand en je kunt zelfs aan je vrienden laten weten op Facebook, Twitter of Hyves welk programma je aan het kijken bent. Op de website van KPN vind je een handig overzicht van welke zenders je allemaal kunt ontvangen met de KPN iTV app.

Je smartphone of tablet moet trouwens wel goedgekeurd zijn door KPN anders heb je kans dat het niet werkt op je toestel. En bij de Android versie moet je minimaal beschikken over Android 3.0 op je toestel. Voor iOS (iPhone en iPad) werk de app voor zover bekend op alle toestellen.

Het Opnemen Pakket van KPN

Voor een kleine meerprijs van 5 euro haal je ook het opnemen pakket in huis waarmee je programma’s kunt opnemen om ze op een later tijdstip weer terug te kijken. Hier kun je ook gebruik van maken als je zelf niet thuis bent, je logt dan op afstand in op jou netwerk om zo een opname in te plannen of te starten. Je moet dan natuurlijk wel verbonden zijn met het internet en je eigen modem moet thuis aan staan. Het inplannen thuis gaat via de elektronische programmagids of op een andere locatie via internet.

Heb je al het standaard of premium abonnement bij KPN dan is deze dienst gratis.

Download hier de KPN Interactieve TV app voor Android
Download hier de KPN Interactieve TV app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*