Keyboard – Emoji, Emoticons App

Keyboard - Emoji, Emoticons App

Keyboard – Emoji, Emoticons is een gratis toetsenbord voor je Android telefoon of tablet. Hiermee kan je sneller typen dan met het standaard Android toetsenbord, en je kan hem stylen zoals jij wilt.


De functies van Emoji Keyboard

Er zijn meer dan duizend thema’s waarmee je je toetenbord kan kleuren. Of gebruik je eigen foto als achtergrond van het keyboard. Zoals de naam van de app al zegt zijn er meer dan 3000 emoticons, emoji, gifs, stickers en symbolen die je kan gebruiken. Stilstaande en bewegende! Daarnaast zijn er handige functies zoals auto-correct en woord-suggestie. Ook kan je de toetsen geluid of trillingen geven.

Keyboard - Emoji, Emoticons App

Sneller typen en smiley’s invoegen

De toetsenborden zijn zo ingedeeld dat je met dit keyboard sneller kunt typen dan met het standaard Android keyboard. Invoegen van smiley’s gaat niet alleen eenvoudiger, maar ook supersnel. Een zin wordt automatisch begonnen met een hoofdletter; hier hoef je dus zelf niet meer om te denken. Ook zijn er toetsen om snel een tekst te kopiëren en plakken. Er is ook een speciale one-hand functie waarmee je ook met één hand snel kunt typen.

De Emoji Keyboard app geeft ondersteuning voor inmiddels meer dan 30 verschillende talen. Ook kan je kiezen voor een QWERTY, QWERTZ and AZERTY keyboard.

Om te weten wat de app nog meer kan, kijk dan eens op de website van Emoji Keyboard (http://www.emoji-keyboard.com) voor meer informatie.

Download de Keyboard – Emoji, Emoticons app voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*