June’s Journey zoek-en-vind-spel

June’s Journey App

June’s Journey is een zoek-en-vind-spel van dezelfde makers als het populaire spel Pearl’s Peril. June’s Journey is een fascinerend spel waarbij je op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen. Je lost puzzels op om zo stap voor stap het mysterie te ontrafelen.


June’s Journey gameplay

Nadat haar zus op mysterieuze wijze is vermoord, gaat June voor haar nichtje zorgen. Samen raken zij betrokken bij een reeks mysteries die bloedstollender zijn dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

June’s Journey App

June’s Journey is behalve erg spannend ook heel mooi om te zien. De adembenemende locaties zijn met de hand getekend en er zijn vele personages in het verhaal die je meevoeren over de hele wereld in de jaren 20. Van New York tot de elegante straten van Parijs. Hoe verder je komt met de game, hoe spannender het wordt.

In de app moet je diverse puzzels oplossen. Zoals locaties met verborgen voorwerpen, legpuzzels en nog veel meer speltypen. Je maakt kennis met vele karakters, maar let op: niet je kan niet iedereen zomaar vertrouwen.

De makers van June’s Journey brengen steeds nieuwe hoofdstukken uit, dus het verhaal is nog niet af!

June’s Journey is gratis te downloaden en te spelen, maar je kunt in het spel ook in-app aankopen doen om sneller vooruit te komen.

Download de June’s Journey app voor Android
Download de June’s Journey app voor iPhone en iPad


3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*