WeatherShot App

WeatherShot App

De WeatherShot App is een hype op Facebook, Twitter en Instagram. Eerder was de app bekend onder de naam InstaWeatherPro. Met WeatherShot kun je een foto maken met een weer overlay inclusief de exacte temperatuur en je huidige locatie. Dus maak een foto van wat je op dat moment aan het doen bent, zoals bijvoorbeeld tijdens een barbecue, een wijntje op het terras, op vakantie aan het strand bij de zee etc.


WeatherShot App

En WeatherShot maakt er vervolgens een mooie weer foto van met je locatie en de temperatuur, en die foto kun je vervolgens meteen op Facebook, Twitter of Instagram zetten.

Het is als het ware een overlay over je net gemaakte foto heen. Je kunt kiezen uit 9 soorten overlays (skins). Ook kun je kiezen wat voor data er op je foto te zien moet zijn zoals weer van vandaag, weersverwachting van de hele week etc. Ook komt er bij te staan dat jij hier momenteel bent. Zie ook de voorbeelden hier in dit artikel.

Ik moet zeggen het ziet er erg leuk uit, en het werkt goed. De locatie werd meteen gevonden en de temperatuur was ook goed. En het is zeker al een hype aan het worden want we zien de foto’s overal al voorbij komen. Leuk bedacht en zeker een aanrader. De app is er voor Android en iOS toestellen.

Download de WeatherShot app voor Android
Download de WeatherShot app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*