Indeed Vacatures Zoeken App

Indeed Vacatures Zoeken App

7 feb 2019

Indeed is een zeer complete zoekmachine voor vacatures in Nederland en België. Met de Vacatures Zoeken app van deze website heb je door middel van één zoekopdracht toegang tot vele vacatures. Als je een zoekopdracht uitvoert op Indeed, wordt er op duizenden vacature websites, bedrijven en uitzendbureaus naar geschikte vacatures gezocht. Je hoeft dus niet meer alle websites of apps van de verschillende vacature sites langs te lopen.


De Vacatures Zoeken app is eenvoudig in gebruik. Je kunt filteren op onder andere plaatsingsdatum, afstand, plaatsnaam, branche en nog veel meer. Zo vind je snel vacatures van banen die bij je passen. In de app kun je je cv maken en bewerken, en meteen vanaf je telefoon of tablet solliciteren.

Indeed Vacatures Zoeken App

Je kunt je recente zoekopdrachten bewaren en je kunt de app zo instellen dat zoekresultaten naar je e-mail adres worden gestuurd. Ook onthoudt de Vacatures Zoeken app van Indeed welke vacatures je al gezien hebt, en kan je een melding laten geven als er nieuwe vacatures zijn sinds je laatste bezoek.

Hoewel de vacatures voor Nederland en België zijn, vind je vacatures in meer dan 50 landen, in 26 verschillende talen. De Vacatures Zoeken app is gratis, en beschikbaar voor zowel Android als iPhone.

Download hier de Vacatures Zoeken app voor Android
Download hier de Vacatures Zoeken app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*