IMDb App

IMDb App

Met de IMDb app heb je toegang tot de Internet Movie Database (IMDb) website. Dit een een website met informatie over inmiddels miljoenen televisie-series, films, acteurs en actrices. Alles wat je wilt weten over film of tv kan je hier vinden. De IMDb app is vooral gericht op Amerikanen, maar alle belangrijke Nederlandse films en series kan je ook terug vinden. Er zijn veel interessante opties, zoals een top 250 films.


Of nieuw verschenen films. Ook zijn er van de meeste films trailers te bekijken, en zijn er polls, foto’s en quotes uit bepaalde films.

IMDb App

Om de app te gebruiken kan je inloggen met je IMDb account of gewoon met je Facebook account. Behalve op genre or alfabet kan je ook zoeken door middel van een zoekwoord in te typen. Het is ook mogelijk om tv series en films te beoordelen, of een review achter te laten. Of lees de reacties van andere mensen om te bepalen of je een bepaalde film wel of niet wilt zien. Als er bepaalde films, series of acteurs zijn die je wilt volgen kun je de optie “notify” aanklikken. Zodra er dan meer nieuws, een trailer of foto’s over dat onderwerp verschijnen krijg je een melding.

De IMDb app is er helaas nog niet in het Nederlands. De beschikbare talen tot nu toe zijn: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Japans, Koreaans en Chinees. De app is beschikbaar voor zowel Android als iPhone.

Download hier de IMDb app voor Android
Download hier de IMDb app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*