iBOOD App

iBOOD App

11 feb 2019

De iBOOD app is de officiële App van iBood.com, de website die elke dag één product in de aanbieding heeft tegen een super lage prijs. Aanbiedingen zijn maximaal 24 uur geldig, of zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen op iBood.com worden elke nacht om 0.00 uur op de website gezet. Sommige aanbiedingen zijn zo scherp dat het product snel uitverkocht is. Met de gratis iBOOD Daily Deals app ben je altijd op de hoogte van de dag aanbieding.De producten van iBOOD vallen in allerlei productgroepen, zoals elektronica, beauty, gadgets, huishoudapparatuur, enzovoorts. Deze A-merk producten zijn van goede kwaliteit en tegen de allerlaagste internet prijs. Soms loopt de korting wel op tot 90%! Met de iBOOD Daily Deals app hoef je niet meer te wachten tot je thuis bent om je computer aan te doen, maar kun je overal en altijd het geldende product zien en bestellen. Ook betalen kan via de app.

iBOOD App

Heb je een leuk product gezien en wil je die aan iemand anders laten zien? Dat kan door de aanbieding te delen bia Facebook of Twitter.

Regelmatig organiseert iBood.com het event de “iBOOD Hunt”. Tijdens de Hunt komen er 24 uur lang honderden superdeals voor bij. Zodra een artikel uitverkocht is komt de volgende aanbieding. Met de iBOOD Daily Deals app heb je ook toegang tot de iBOOD Hunt zodat je ook op school of tijdens je werk geen deals hoeft te missen.

Download hier de iBOOD app voor Android
Download hier de iBOOD app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*