Google Gmail App

Google Gmail App

Met de Gmail app kun je altijd en overal je Gmail e-mail lezen. De Gmail app is waarschijnlijk al geïnstalleerd op je Android toestel. Het kan zijn dat je hem moet updaten dat kun je zien bij “Mijn apps” in de Play Store. In de Gmail app kun je meerdere e-mail accounts beheren, maximaal vijf. Het is heel eenvoudig om tussen deze accounts te wisselen. Je kunt al je e-mail lezen en ook de Bijlagen kunnen worden weergegeven en opgeslagen.


Google Gmail App

Ook is het mogelijk om label meldingen in te stellen. de Gmail app heeft ook een sterk verbeterde zoekfuncties, maar dat merk je alleen als je Android 4.0 of hoger gebruikt. Zo worden er al zoekresultaten getoond als je nog aan het typen bent.

Je kan de Gmail app zo instellen dat je een melding krijgt bij een nieuwe e-mail. Je hoeft niet meer de app eerst te openen om de email te bekijken, maar direct vanuit de notificatie kun je op de mail reageren of archiveren.

Wat ook handig is, dat als je een e-mail ontvangt met meerdere foto’s, je heel makkelijk tussen deze afbeeldingen kunt bladeren. Je hoeft ze niet een voor een te openen en weer te sluiten.

Download hier de Gmail app voor Android
Download hier de Gmail app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*