Google AdSense App

Google AdSense App

De Google AdSense app is een officiële app van Google. AdSense gebruikers kunnen met de app inloggen op hun AdSense account en de belangrijkste informatie zien van de inkomsten. De AdSense app is (nog) niet zo uitgebreid als de website, maar je kunt wel een aantal belangrijke rapporten zien. Zo heb je altijd informatie over je AdSense inkomsten bij de hand, op je tablet of mobiel. Er is ook een widget beschikbaar die je op je bureaublad of startscherm kunt plaatsen.


Met de gratis AdSense app kun je de inkomsten van vandaag, gisteren, huidige en de laatste maand bekijken. Ook kun je de inkomsten per kanaal of domein bekijken en nog enkele andere rapporten en je advertenties. Bij nieuwe betalingen verzend de app ook een pushbericht.

Google AdSense App

De app doet wat hij moet doen en is erg overzichtelijk een eenvoudig te gebruiken. In de toekomst zal de app waarschijnlijk uitgebreid worden met meer functies en meer rapportages. YouTube inkomsten zijn trouwens nog niet beschikbaar in de AdSense app van Google. Ook kun je toegang krijgen tot je AdMob account als je die hebt, maar alleen inkomsten van de huidige versie van AdMob.

De AdSense app bevat 24 verschillende talen en is beschikbaar voor zowel Android als de iPhone/iPad.

Download de Google AdSense App voor Android
Download de Google AdSense App voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*