Gardenscapes App

Gardenscapes App

Gardenscapes is een spel waarbij je verborgen objecten moet vinden en de mooiste tuin moet maken. Behalve objecten zoeken en de tuin decoreren los je puzzels op.


Gardenscapes App

Gardenscapes gameplay

Het spel begint als je een erfenis hebt gehad. Van een ver familielid erg je een gigantisch huis met 15 kamers, en een enorme tuin. De tuin is echter geheel verwaarloosd. De bedoeling is dat je de hele tuin opknapt en decoreert. Om dit te kunnen betalen ga je in het huis op zoek naar diverse objecten. Deze liggen verborgen in de verschillende kamers van het landhuis.

Het verhaal neemt je steeds mee naar een andere kamer. Als je de voorwerpen in die kamer hebt gevonden kan je ze verkopen om vervolgens iets voor in de tuin te kopen. Bijvoorbeeld tegels, een bankje, fontein of hondenhok. Tijdens het spel krijg je hulp van de butler Austin.

Officiële gametrailer van de Gardenscapes app. Deze is wel in het Engels:

Behalve voorwerpen zoeken los je ook puzzels op. De app bevat honderden unieke 3-op-een-rij-levels.

Het spel wordt steeds uitgebreider. Sinds de laatste app update in februari 2019 gaan Alex en Jason trouwen, moet je een fontein bouwen en een trouwjurk van bloemen maken.

Het spel is Nederlandstalig en ook goed te volgen voor jonge spelers. De eerste levels in de game zijn gratis te spelen. Als je het spel leuk vind kan je ervoor kiezen om de volledige game via een in-app aankopen aan te schaffen.

Download de Gardenscapes app voor Android
Download de Gardenscapes app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*