Fyuse – 3D Foto’s App

Fyuse - 3D Foto's App

3 feb 2019

Met de Fyuse – 3D foto’s app kan je prachtige 3D foto’s maken. Fyuse – 3D-foto’s is veel meer dan alleen foto’s maken: het is een compleet dynamisch sociaal netwerk waarbij je je eigen 3D creaties kan delen of die van anderen kan bekijken.


3D fotos maken

Met de Fyuse – 3D-foto’s app kun je foto’s maken via de camera in je tablet of smartphone. Door de instructies te volgen beweeg je je om het te fotograferen object heen en maakt zo vier foto’s vanuit vier verschillende hoeken. Deze afbeeldingen worden samengevoegd tot één 3D afbeelding.

Fyuse - 3D Foto's App

De 3D foto kun je daarna zelf nog aanpassen met een aantal filters. Zo kun je de focus verleggen of de diepte aanpassen. De 3D foto’s die af zijn kan je in je gallerij bewaren. Ook is het mogelijk om de originele foto’s, dus vóór er een 3D foto van werd gemaakt te bewaren. Het is best wel moeilijk om een goede 3D foto te maken, maar het is erg leuk om te doen.

3D fyuses delen

Je kunt je 3D fyuses (je 3D foto’s) delen met de app en ook via andere sociale media.Als je zelf geen 3D foto’s wilt maken is het ook heel leuk om 3D foto’s van anderen te bekijken. Fyuse is inmiddels uitgegroeid tot een groot platform met vele gebruikers. De oude app heette Seene.

Download hier de Fyuse – 3D foto’s app voor Android
Download hier de Fyuse – 3D foto’s app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*