Fruit Ninja App

Fruit Ninja is een populaire game waarbij je fruit doormidden snijdt door met je vinger over het touchscreen scherm te vegen. Als een echte ninja moet je er voor zorgen dat al het fruit dat aan komt vliegen door midden wordt gehakt. het spel is afgelopen als je drie stukken fruit hebt gemist. Speel dit leuke spel alleen of met je vrienden.


Fruit Ninja Gameplay

Je kan een meloen, appel, citroen enzovoorts door midden snijden door met je vinger over het scherm te vegen. Voor elk stuk fruit dat je halveert krijg je punten. Als je twee stukken fruit tegelijk door midden snijdt krijg je extra punten. In het spel kun je in-app aankopen doen, maar dit is helemaal niet nodig om veel plezier te hebben.

Behalve fruit worden er ook af en toe bommen omhoog gegooid. Deze bommen mag je absoluut niet raken, want dan is het spel voorbij.

Fruit Ninja App voor Android, iPhone en iPad

Speltypen en multiplayer modus

Het Fruit Ninja spel bevat meerdere speltypen. Zo is er een multiplayer modus waarbij de ene speler fruit op kan gooien en de tweede speler het fruit doormidden snijdt. Om de beurt spelen de spelers voor de sensei die het fruit omhoog gooit, en als de ronde voorbij is wint de speler met de meeste punten.

In de Zen modus kan je het spel spelen zonder de hinderlijke bommen. In de Arcade modus heb je 60 seconden om een zo’n hoog mogelijke score neer te zetten. Er zijn dan wel speciale bananen waarmee je bonussen kunt krijgen zoals dubbele punten voor een bepaalde tijd, het aantal fruit te verhogen of het fruit juist te vertragen zodat je ze beter kunt raken.

Fruit Ninja Free downloaden

Fruit Ninja is een gratis app die te spelen is op Android, iOS en Windows Phone.

Download hier de Fruit Ninja app voor Android
Download hier de Fruit Ninja app voor iPhone en iPad

Zie ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*