Flockers App

Flockers App

12 feb 2019

Flockers is de nieuwe game van Team17. Het is de opvolger van de populaire Worms games. In de Flockers app speel je met de schapen uit de Worms spellen. Je moet deze schapen van punt A naar B brengen. Het begint eenvoudig maar wordt steeds lastiger. De graphics lijken op die uit de Worms spellen. De Flockers app is beschikbaar voor iOS en Android, en kost nu tijdelijk 1.99.


Flockers Game play

In de Worms spellen werden de schapen als wapen gebruikt, maar nu in deze leuke game zijn de schapen dit zat en zetten het op een rennen. Jouw taak is om ze in goede banen te leiden. Er zijn standaard 60 levels, en vele extra werelden. Aan het begin van elk level krijg je een aantal schapen. Deze schapen moet je veilig overbrengen naar een ander punt. Onderweg zijn er allerlei obstakels. In de meeste levels hoef je niet alle schapen veilig overbrengen, maar bijvoorbeeld 80%.

Flockers App

Sterren en prestaties

In elk level kan je één, twee of drie sterren scoren. Je hebt minimaal één ster nodig om door te gaan naar het volgende level. De eerste levels zijn makkelijk, maar daarna wordt het steeds moeilijker. Het is een echte uitdaging om levels te halen, en om drie sterren te bemachtigen. Er zijn ook verschillende prestaties te behalen. In het Game Center vind je deze terug. Je kunt de app verbinden met Facebook, en dan kun je eenvoudig je prestaties en highscores vergelijken met die van je vrienden.

Speciale schapen unlocken

Er zijn een aantal standaard schapen, en ook speciale soorten zoals een robot, zombie, piraat of skelet schaap. Er zijn 18 verschillende soorten schapen die kunt unlocken. Tijdens het spel kan je wol verzamelen, en deze kan je inwisselen voor een bepaald schaap.

Download hier de Flockers app voor Android
Download hier de Flockers app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*