Flightradar24 App

Flightradar24 App

Met de Flightradar24 app kun je al het vliegtuigverkeer over de hele wereld volgen. Zo weet je precies welk vliegtuig waar vliegt, en ook nog eens realtime! Flightradar24 app is een van de populairste Flight tracker apps die beschikbaar zijn.


Flightradar24 App

Geen vertraging

Flightradar24 is één van de weinige apps waarbij er geen vertraging is tussen de tijd dat het vliegtuig ergens vliegt, en het te zien is in de app. Daardoor is het de ideale app tijdens het vliegtuig spotten. Alle vluchten zijn zichtbaar op de kaart, met het vluchtnummer en logo van de vliegmaatschappij. Er zijn goede zoekopties om een bepaalde vlucht te vinden. Als je in de lucht kijkt en een vliegtuig over ziet vliegen kun je binnen enkele seconden zien welk vliegtuig het is en waar hij heen gaat en vandaan komt. Ook zie je informatie over de snelheid, vlieghoogte, enzovoorts.

Simpele bediening

De Flightradar24 app is erg eenvoudig in het gebruik. Als je de app start krijg je direct een Google Maps kaart te zien van de locatie waarop jij je bevindt. Je ziet dan meteen al vliegtuigen over de map kruipen als die aanwezig zijn. Deze geel gekleurde vliegtuigen kan je aanklikken om informatie over het vliegtuig weer te laten geven.

Flightradar24 app downloaden

De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Download de Flightradar24 app voor Android
Download de Flightradar24 app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*