File Manager App

File Manager App

Met de File Manager app van Rhythm Software kun je al je bestanden op je Android telefoon of tablet beheren. Deze gratis app is eenvoudig te gebruiken, en ondersteund meer dan 20 verschillende talen. De File Manager app wordt door velen gezien als de beste app voor het beheer van al je files. De app werkt moeiteloos samen met Android, ziet er mooi uit en is zeer gebruiksvriendelijk.


File Manager App

Je kunt zeer snel naar bestanden zoeken, bestanden kopiëren, plakken, delen, verplaatsen of verwijderen. Je kunt deze functies toepassen op één bestand, of je kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren.

Je kunt het uiterlijk van de iconen aanpassen; er zijn drie set’s van iconen voor meer dan 80 verschillende bestands-extenties. Ook kun je de iconen in de werkbalk en het menu aanpassen als je dat wilt. De app ondersteunt meerdere resoluties. Je kunt zelfs de wijze van scrollen door bestanden aanpassen.

Ook handig is de ingebouwde ondersteuning om zip bestanden te unzippen of bestanden juist in te pakken in een zip file. De File Manager app bevat tevens een ingebouwde tekstbewerker, een afbeeldings-galerij en een swf speler.

De app heeft nog vele andere functies, zoals het afspelen van medi via LAN, ftp of webDav zonder te downloaden, een voorbeeld afbeelding voor foto’s en video’s en ondersteuning van snelkoppelingen op het Homescherm, zodat je bepaalde functies snel kunt bereiken. Om te zien wat de app nog meer kan kun je hem het beste gewoon uitproberen.

Download hier de File Manager app voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*