FIFA Mobile Voetbal App

FIFA Mobile Voetbal App

FIFA Mobile Voetbal brengt het populaire voetbal spel van Electronic Arts naar je mobiele telefoon. Het is een uitgeklede versie van de console game.


Fifa Mobile gameplay

Op het eerste gezicht lijkt het spel erg ingewikkeld. Wel ziet het er prachtig uit. Er zijn vele menu’s en buttons en het zal wel even duren voor je weet wat je waar kunt doen. Je krijgt een korte uitleg en daarna mag je zelf aan de slag.

Het doel van de app is om het beste voetbalteam samen te stellen. Je moet daarbij spelers trainen, kopen en verkopen. Je kunt spelers kiezen uit meer dan 550 echte voetbal teams. Daarna speel je een deel van een wedstrijd die je probeert te winnen.

FIFA Mobile Voetbal App

In het begin speel je voornamelijk de game mode “aanval”. Hierbij krijg je de bal en probeert die langs tegenstanders in het doel te schieten. Hiermee kan je punten en munten verdienen en niveaus omhoog gaan. Ook kan je regelmatig spelersboosts verdienen en heb je voordeel als je spelers van dezelfde club, land of competitie in je basiselftal hebt zitten. Later kun je ook realtime 11 tegen 11 wedstrijden spelen tegen spelers van over de hele wereld.

Je kunt ook oefenen om je vaardigheden op het veld te verbeteren. In Amateur- en Prof-divisies speel je dan tegen een AI-trainer.

Specificaties en download links

De FIFA Mobile Voetbal app is beschikbaar voor Android en iOS. Op beide besturingssystemen neemt de app minder dan 100 MB in beslag. Wel heb je internet nodig om het spel te kunnen spelen. Om de game gratis te kunnen spelen zijn er wel advertenties toegevoegd aan de app.

Download FIFA Mobile app voor Android
Download FIFA Mobile app voor iPhone en iPad (iOS)


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*