Feyenoord App

Feyenoord App

5 feb 2019

Nadat we eerder al een review over de Ajax app hadden geschreven is het nu tijd voor de enige echte Feyenoord app. Voor de echte Feyenoord supporter een must have want het geeft je snel en overzichtelijk alle informatie die je je als Feyenoord fan maar kunt wensen. De Feyenoord app is er voor Android en iOS (iPhone en iPad) toestellen. Zo heb je met de Feyenoord app altijd de beschikking over het laatste nieuws omtrent de voetbal club en de spelers van Feyenoord.Het nieuws wordt aangeleverd door de mobiele websites van Feyenoord FR12.nl en FCUpdate.nl Naast nieuws kun je met de Feyenoord app de laatste standen in de Eredivisie bekijken en krijg je het volledige programmaoverzicht van de Eredivisie. Zo weet je precies wanneer en waar er een wedstrijd wordt gespeeld, en natuurlijk tegen wie.

Feyenoord App

Bekijk video’s van Feyenoord

Ook leuk is de video sectie van de app met actuele video’s en beste video’s all time op YouTube. Ook kun je hier video’s bekijken van het Youtube kanaal van Eredivisie live. Met de Feyenoord app is er tevens ruimte voor communicatie zo kun je met de app alle berichten volgen over Feyenoord zoals Tweets van de spelers, trainers en Feyenoord kanalen. Maar we zijn er nog niet, zo kun je met de app ook gezellig chatten met andere Feyenoord supprters via de chatfunctie van de app.

Je leest het waarschijnlijk al dat dit een app is voor iedereen Feyenoord supporter, de Feyenoord app zeer uitgebreid en heel overzichtelijk. Zeker het downloaden waard.

Download hier de Feyenoord app voor Android
Download hier de Feyenoord app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*