Farm Heroes Saga App

Farm Heroes Saga App

14 feb 2019

Farm Heroes Saga is weer een nieuw spel uit de Saga reeks van King.com en is momenteel razend populair op Facebook. En met de Farm Heroes Saga app kun je het spel nu ook spelen op je smartphone of tablet. Farm Heroes Saga lijkt erg veel op Candy Crush Saga, maar in tegenstelling tot Candy Crush Saga, waar je het moest doen met snoep en fruit, draait het in Farm Heroes Saga allemaal om groente of gewassen die je met elkaar moet verwisselen om gelijke combinaties te krijgen.Farm Heroes Saga App

Zo heb je bijvoorbeeld aardbeien, wortels, appels, uien en andere dingen die je op een boerderij ook wel tegenkomt. De opdrachten die je moet uitvoeren verschillen per level, maar het is veelal de bedoeling om een x aantal gewassen te verzamelen van een bepaalde soort binnen een x aantal zetten. Voor alle combinaties die je maakt krijg je punten en wonderbonen. En Farm Heroes Saga zou geen echte Saga zijn als je niet met echt geld van alles kunt kopen. Je kunt in het spel dan ook goudstaven kopen met echt geld, die je weer in kunt wisselen voor extra levens of zetten.

Ook heb je na elk level weer de mogelijkheid om boosters te activeren die je kunnen helpen bij het behalen van een level. Na elk level zie je ook hier weer de scores van je vrienden en kun je ook meteen weer de nodige verzoeken versturen wat je wel kent uit Candy Crush Saga. Tevens kun je ze laten weten dat je ze hebt verslagen door een berichtje te versturen. Na elk level krijg je een map met je voortgang en de weg naar het volgende level.

Voor de liefhebbers van Candy Crush Saga is de Farm Heroes Saga app zeker een aanrader al is het wel veel van hetzelfde in een ander jasje. Want zeg nou zelf het draait allemaal om combinaties maken binnen een x aantal zetten.

Maar het spel ziet er wel grafisch leuk en speels uit en het geluid en de muziek zijn ook prima. De Farm Heroes Saga is er zowel voor Android als voor iOS toestellen zoals de iPhone en iPad. Ik zou zeggen probeer de app eens en geeft gerust je mening, is het de zoveelste clone of?

Download de Farm Heroes Saga app voor Android
Download de Farm Heroes Saga app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*