Facebook Messenger App

Facebook Messenger App

7 feb 2019

De Facebook Messenger app is de officiële messenger app van de sociale netwerk site Facebook. Met deze gratis messenger app kun je je vrienden berichten sturen via je smartphone of tablet. Om de Facebook Messenger app te gebruiken moet je een Facebook account te hebben. Met je bestaande Facebook log-in gegevens meld je je aan bij de app. Ook kun je je aanmelden met je telefoonnummer.Als je de Facebook Messenger app start krijg je net als op de Facebook website een lijst met je contactpersonen te zien. Mensen die online zijn hebben een groen rondje bij hun naam staan. Als je op een naam klikt kan je met diegene chatten.

Facebook Messenger App

Net als de Messenger op Facebook.com zelf kun je via de app ook smiley’s naar je vrienden sturen in je bericht, of een gesproken bericht of sms’je sturen. Ook is het mogelijk om met de Facebook Messenger app groepsgesprekken te starten en foto’s te sturen naar je vrienden. Je kunt een locatie aan je eigen gegevens toevoegen zodat je contactpersonen weten waar je bent.

Om gebruik te kunnen maken van de Facebook Messenger app heb je een internet verbinding nodig. Je kan de app zo instellen dat hij pushmeldingen geeft als iemand wat tegen je zegt. Dan kan je ondertussen iets anders doen op je tablet of telefoon.

Download de Facebook Messenger app voor Android
Download de Facebook Messenger app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*