F18 Carrier Landing Lite App

F18 Carrier Landing Lite App

14 feb 2019

Je bent in het spel F18 Carrier Landing Lite de piloot van een F18 Hornet gevechtsvliegtuig en je hebt als taak het vliegtuig veilig te laten landen op een vliegdekschip of normale landingsbaan op het land. Vooral het landen op een vliegdekschip van maar 150 meter is een hele opgave. En als dat nog niet moeilijk genoeg is moet je ook nog rekening houden met het weer en kun je er voor kiezen om overdag, s’nachts of met bewolking te vliegen.F18 Carrier Landing Lite App

Je bestuurt je vliegtuig door je smartphone of tablet naar link, rechts, voren of naar achteren te houden. Verder heb je nog een paar multi-touch instrumenten tot je beschikking zoals hendels voor snelheid, flaps, landingsgestel, afterburners en een knop voor het wisselen van camerapositie. Ook heb je een hoogte en snelheidsmeter tot je beschikking.

Ik heb dit spel getest op mijn Samsung Galaxy Tab 2 en het ziet er grafisch zeer goed uit en de besturing reageert ook lekker. Ik kon in dit spel de gekste caperiolen uithalen met mijn toestel maar het landen op een vliegdekschip is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Tot nu toe is het me ook nog niet gelukt te landen op een vliegdekschip, maar oefening baart kunst. En met de handige replay functie kun je de landing nog eens op je gemak terugkijken om bijvoorbeeld te zien waar het mis ging, of goed!

Een overzicht van de mogelijkheden van F18 Carrier Lite App:

  • Voor de beginner zijn er tutorials
  • Weersomstandigheden
  • Vliegen bij nacht of overdag
  • Free flight mode
  • Verschillende camera posities waaronder in de cockpit
  • IFL en OLS landingssystemen
  • Deel je acties op sociale media

Download de F18 Carrier Landing Lite app voor Android
Download de F18 Carrier Landing Lite app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*