Eurovisie Songfestival App

Eurovisie Songfestival App

Mocht Trijntje de halve finale dinsdag halen dan kun je met deze officiële Eurovisie Songfestival app aanstaande zaterdag digitaal stemmen op je favoriete artiest tijdens het Eurovisie songfestival 2015. Het Eurovisie songfestival 2015 wordt dit jaar gehouden in Wenen Oostenrijk. Zangeres Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigd dit jaar Nederland met het nummer Walk along. Trijntje vertegenwoordigt ons land dit jaar voor de zestigste editie van het Eurovisiesongfestival.


Eurovisie Songfestival App

Trijntje heeft nu al voor veel ophef gezorgd in Nederland door in een van voren stuk geknipte jurk te verschijnen met veel bloot, daar komt ze nu op terug en het kon dit jaar wel eens een tuinbroek worden.

Met de Songfestival app kun je songfestival liedjes downloaden en blijf je op de hoogte van het laatste songfestival nieuws aangevuld met foto’s en video’s. De app is zaterdag tijdens de uitzending ook te gebruiken als second screen met o.a de uitslag en informatie over de deelnemers.

Na het uitbrengen van je stem via de Songfestival app krijg je als beloning een videoboodschap te zien van de desbetreffende kandidaat. De app is helemaal gratis te downloaden voor Android en iOS smartphones en tablets. De app is er in 4 talen namelijk: Engels, Nederlands, Duits en Zweeds.

En hier de link naar het liedje van Trijntje op YouTube.

We wensen Trijntje dinsdag en hopelijk ook zaterdag veel succes!

Download hier de Eurovisie Songfestival app voor Android
Download hier de Eurovisie Songfestival app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*