Escape Action App

Escape Action App

12 feb 2019

Escape Action is een gratis app voor Android waarbij je puzzels moet oplossen om uit kamers te ontsnappen. Het spel bevat vele uitdagende levels met uitstekende graphics. Als je van puzzels, raadsels en avontuur houdt is de Escape Action app waarschijnlijk iets voor jou. Het doel van elk level is eigenlijk heel simpel: ontsnap uit de kamer waarin je je bevindt. De levels worden steeds moeilijker en momenteel zijn er al meer dan 60, en er worden steeds meer levels bij gemaakt.Escape Action App

De hoofdpersoon die jij in de Android app bestuurt is een beveiligingsexpert die gespecialiseerd is in het testen van de betrouwbaarheid van beveiligingssystemen in gevangenissen. Zo weet jij alle zwakke plekken in een gevangenis en kan je ontsnappen zonder problemen. Op een dag wordt je wakker in een geheim huis met mysterieuze kamers. Je zit opgesloten en je moet nu je vaardigheden gebruiken om uit de kamers te ontsnappen.

Elk level van de Escape Action app ziet er grafisch zeer mooi uit, en elk level is anders. Je moet verborgen objecten vinden om zo te ontsnappen en er uiteindelijk achter komen wie je in het huis gevangen houdt. Tijdens het spelen van Escape Action moet je gebruik maken van alle functies van een touchscreen: je moet het scherm kort aanraken, of juist lang, je telefoon of tablet heen en weer schudden of omdraaien om alle puzzels op te lossen.

Download hier de Escape Action app voor Android
Download hier de Escape Action app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*