Emoji Quiz App

Emoji Quiz App

12 feb 2019

De Emoji Quiz app (Nederlands) is een verslavend spel waarbij je een aantal letters en plaatjes te zien krijgt, en dan van die letters een woord moet vormen dat bij de plaatjes past. De Emoji Quiz game was al langer in het Engels te spelen, maar nu sinds enige tijd ook in het Nederlands. Het is vooral razend populair onder mobiele telefoon gebruikers, al kun je het spel ook gezellig samen op de bank op je tablet spelen. De Nederlandse versie van Emoji Quiz bestaat inmiddels uit ruim 600 niveaus, en wordt nog steeds uitgebreid.Emoji Quiz App

Emoji Quiz gameplay

Het spel is niet moeilijk te begrijpen. Je krijgt een paar plaatjes te zien en daaronder een aantal letters. Met deze letters moet je een woord vormen, en de plaatjes helpen je om in de goede richting te zoeken. Let op: er zijn ook een aantal letters die niet bij het te vormen woord horen! Je kunt de letters aantikken om ze in de lege vakjes te plaatsen om het woord te maken.

Als je het goede antwoord hebt ingevuld ga je door naar het volgende level. Bij elk goed antwoord krijg je ook munten. Deze munten kan je bij een volgend level inwisselen voor goede letters. Ook kun je met de munten letters weghalen die niet in het woord zitten. Maar wees spaarzaam met je munten. Je krijgt er niet veel dus je kunt ze beter bewaren tot je bij een woord komt waar je écht niet uit komt. Sommige niveaus zijn zeer makkelijk te raden, en andere levels zijn erg lastig te raden. Overigens kun je ook in-app munten kopen.

Reviews Emoji Quiz App

De reviews van de Emoji Quiz app met daarin de meningen van gebruikers zijn over het algemeen erg positief. Men noemt het een leuke verslavende game, dat je overal kunt spelen als je even tijd hebt. Ook zijn er een aantal negatieve reviews waarin mensen vinden dat er vrij veel reclame is, en bij sommige mensen blijft de game soms even hangen. Dit weerhoudt de meeste mensen echter niet om het spel te spelen. Ik zou zeggen, probeer het zelf eens!

Emoji Quiz Nederland antwoorden

Hoewel je munten kunt gebruiken die je helpen om achter een antwoord te komen, zijn er ook talloze websites te vinden met daarop alle antwoorden. Klik hier voor Emoji Quiz Nederland antwoorden.

Download hier de Emoji Quiz app voor Android
Download hier de Emoji Quiz app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*