Drippler App

Drippler App

4 feb 2019

De Drippler Updates en Tips app voor Android en iOS toestellen is bedoeld om steeds nieuwe dingen te ontdekken op je tablet of smartphone. Zo kan je alles lezen over: het laatste nieuws, software updates, nieuwe apps en games, gebruikerstips voor je tablet of smartphone, accessoires en nog veel meer. Je raakt nooit uitgekeken. Als je nieuwe dingen wilt lezen, of als je je verveelt open je de Drippler app en dan kan je een onderwerp kiezen dat je interessant vind.Je blijft zo op de hoogte van alle nieuwtjes op allerlei gebieden. En wil je helemaal niet alles weten? Dan kan je de app ook gewoon gebruiken om nieuws te volgen. Of als je het nieuw juist al elders leest kan je alleen de reviews van de populairste games lezen zodat je weet welke app je moet downloaden.

Drippler App

De Drippler app herkent automatisch je apparaat en besturingssysteem. Als je dus een tablet met Android hebt krijg je allerlei tips en app reviews van Android apps. En heb je een iPhone dan krijg je alles toegespitst voor de iPhone.

Elke bericht dat Drippler je voorschotelt kan je delen met je vrienden. Zo blijven zij ook altijd op de hoogte. Je kunt ook gebruik maken van een desktop widget. Zo krijg je de updates waarin jij geïnteresseerd bent meteen op je desktop. Je zult misschien denken, al deze informatie kan ik toch ook opzoeken op websites op internet? Maar met de Drippler app gaat dit veel sneller dan diverse sites af te moeten gaan. De app is gratis, dus probeer hem eens uit en vertel ons wat je er van vind.

Download hier de Drippler Updates app voor Android
Download hier de Drippler Updates app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*