Dragon Ball Z: Dokkan Battle App

Dragon Ball Z: Dokkan Battle App

Dragon Ball Z: Dokkan Battle is een leuke game in de Dragon Ball Z reeks van Bandai Namco Entertainment Inc. In het spel staan de legendarische karakters van het Dragon Ball Z universum centraal. De app is geschikt bevonden voor gebruikers vanaf 9 jaar.


Dragon Ball Z: Dokkan Battle App

Dokkan Battle gameplay

Het spel begint met Trunk die met zijn tijdmachine in een universum terecht komt waar de tijdlijnen helemaal door elkaar lopen. Je krijgt te maken met allerlei vijanden die je moet verslaan. Dragon Ball Z: Dokkan Battle is niet alleen een zeer verslavend vechtspel, maar je moet ook puzzels oplossen.

Je moet een team vormen waarmee je door het spel wandelt. De karakters waar je uit kan kiezen zijn allemaal anime karakters zoals Goku, Cell, Frieze og Majib Buu. Door je karakters te trainen worden ze steeds sterker.

Bij het vechten moet je energie verzamelen. Deze energie (ki) verzamel je door op de bolletjes te tappen. Als je genoeg energie hebt kan je een aanval uitvoeren. Bij een reeks aanvallen moet je dus snel tappen! Door verschillende karakters te gebruiken kan je weer andere combo’s gebruiken.

Als je van Dragon Ball Z en/of anime houdt, is deze game zeker leuk om te spelen. De app is gratis, maar je kan wel in-app aankopen doen. Dit hoeft echter niet.

Download de Dragon Ball Z: Dokkan Battle app voor Android
Download de Dragon Ball Z: Dokkan Battle app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*