Denkspellen App

Denkspellen App

28 jan 2019

De Denkspellen app bevat 17 verschillende puzzels met 180 niveaus. De uitdagende puzzels zijn zeer verslavend en trainen je hersens door de combinatie van logica en wiskunde. De puzzels hebben een verschillende moeilijkheidsgraad en kunnen erg lastig zijn. Sommige spellen ken je misschien al zoals varianten van reversi, schaken en leg puzzel. En er zijn ook puzzels waarin twee verschillende spellen worden gecombineerd, zoals sudoku en zeeslag in één spel.Denkspellen App

Andere puzzels in de app zijn Chinees dammen en schuifpuzzel. De spellen zijn voor jong en oud, al kunnen bepaalde puzzels voor jongere kinderen te moeilijk zijn. De puzzels zijn zo ingedeeld dat als je een puzzel opgelost hebt, je daarna een moeilijkere krijgt. De Denkspellen app heeft mooie graphics en een leuke soundtrack.

De Denkspellen app is gratis, maar je hebt wel onderin reclame. Als je je daar niet aan stoort is de app een leuke manier om je tijd op te vullen of je even te ontspannen. Er is ook een betaalde versie (€2.29) van deze app, Dan is er geen reclame, en het is ook mogelijk om je scores van de gratis app in de betaalde app te laden.

Download hier de Denkspellen app voor Android
Download hier de Denkspellen app voor iPhone en iPad (alternatief)Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*