Deezer App

Deezer App

7 feb 2019

Met de Deezer app heb je toegang tot de streaming muziekdienst Deezer. Via de app kan je muziek afspelen via internet streaming. Je kunt kiezen uit meer dan 25 miljoen nummers van hoge kwaliteit. Deezer is een grote concurrent van Spotify. De Deezer app is niet gratis. Je kunt wel een gratis proefabonnement van 15 dagen nemen, maar dan kun je alleen de eerste 30 seconden van een nummer beluisteren. Een proefabonnement is wel handig om de app uit te proberen.Deze nummers zijn wel van lagere kwaliteit dan de kwaliteit van een betaald abonnement. Voor 5.99 euro per maand kun je een abonnement op Deezer nemen voor je computer, laptop of tablet, of voor 10 euro per maand op een smartphone. Dan kun je onbeperkt hele muzieknummers beluisteren, zonder reclame. De 10 euro per maand voor smartphones is omdat je de nummers dan ook offline kunt beluisteren.

Deezer App

Bij de streaming muziekdienst beluister je de nummers direct via internet. Je hoeft de nummers dus niet naar je telefoon of tablet te downloaden, wat veel ruimte kan schelen op je apparaat. Om je te kunnen registreren bij Deezer heb je een Facebook of Googleaccount of een e-mailadres nodig. Als je eenmaal bij Deezer geregistreerd bent kan je wel je Deezer profiel loskoppelen van Facebook of Google.

De Deezer App biedt veel mogelijkheden om muziek te vinden. Je kunt radiostations per artiest of genre beluisteren, of een van de vele toplijsten afspelen. Ook kun je iemand anders volgen die dezelfde muzieksmaak heeft en zo nieuwe artiesten ontdekken, krijg je tips van de redactie en persoonlijke aanbevelingen. Je kunt muziek met je vrienden delen via Facebook, Twitter, Deezer netwerk en via e-mail.

Download hier de Deezer app voor Android
Download hier de Deezer app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*