Deer Hunter App

Deer Hunter App

3 feb 2019

De Deer Hunter app is een 3D spel waarbij je jacht kunt maken op ruim 100 verschillende soorten dieren zoals wilde beren, elanden, herten, wolven, olifanten, cheeta’s, eenden en nog veel meer. Het is dus eigenlijk een simulator waarbij jij de jager bent. Het spel neemt je mee naar verschillende gebieden elk met hun eigen soort dieren en omgeving. Het spel kent verschillende exotische locaties zoals de savanne van Noord-Amerika, de woestijn van Midden-Afrika of de bossen van Brits-Columbia. Dit spel is de opvolger van Deer Hunter 2014.Deer Hunter App

Je kunt het spel ook samen met een vriend spelen in co-op mode om zo samen op jacht te gaan waarbij de nadruk wordt gelegd op teamwork.

Na verloop van tijd kun je je wapens ook upgraden met bijvoorbeeld een betere scoop of loop van het geweer of betere munitie. Naast normale geweren met vizier voor jagers kun je ook andere soorten wapens kopen zoals pistolen of bijvoorbeeld een shotgun. Deze laatste is heel handig voor het schieten van dichtbij op eenden. Voor sommige extra dingen in de game kun je ook met echt geld betalen.

Nu zijn er in de loop van tijd al heel veel Deer Hunter spellen verschenen denk dan aan titels als Deer Hunter Reloaded, Dear Hunter Challenge, Deer Hunter African Safari maar de Deer Hunter 2014 is toch wel een van de betere en realistischer uitvoeringen. Een aanrader voor de mensen die van jagen houden, de mensen die er niet van houden zullen het waarschijnlijk al snel links laten liggen.

De besturing moest trouwens ook even wennen want je doet nu immers alles met je vingers op het touchscreen scherm van je toestel. Op de PC met muis of joystick werkt dit toch een stuk sneller en prettiger, het duurt hier allemaal net iets langer. En soms is het dier dan al weg. Maar de app is gratis dus je kunt het altijd eens proberen.

De Deer Hunter wordt volledig in 3D weergegeven en je hebt dan ook een snelle smartphone of tablet nodig om het spel lekker soepel te kunnen draaien. Het spel doet het echter wel goed want het staat momenteel in de top 15 van populaire gratis apps.

De Deer Hunter app is er voor Android en iOS toestellen.

Download hier de Deer Hunter 2014 app voor Android
Download hier de Deer Hunter 2014 app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*