Crossy Road App

De Crossy Road App is een super leuke game waarbij je de weg over moet steken. Daarbij moet je allerlei obstakels vermijden en voorkomen dat je wordt overreden door een auto of trein, of in de rivier valt. Het doel is simpel: zover mogelijk komen zonder dood te gaan. Hoe verder je komt, hoe hoger je highscore. Ook kun je in de loop van het spel steeds meer karakters unlocken waarmee je kunt spelen.


Voor jong en oud

Het spel is eenvoudig te begrijpen, en daardoor geschikt voor jong en oud. Door over het scherm te vegen kan je naar links, rechts en vooruit lopen. Het komt vooral aan op timing en snelheid. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt. Daardoor blijft er genoeg uitdaging en is het spel verslavend. Als je het spel ziet doet het denken aan spellen uit de jaren 80. Dit past echter heel goed bij de gameplay.

Crossy Road App voor Android, iPhone en iPad

Karakters unlocken

Onderweg kan je muntjes verzamelen en power-ups pakken. Met de muntjes kan je meer dan vijftig verschillende karakters unlocken, zoals een ezel, schaap, tovenaar, het monster Frankenstein of slak. Met de power-ups krijgt je gezondheid even een boost zodat je snel wat punten kan pakken. Voor elke stap die je zet krijg je één punt.

Crossy Road app downloaden

Het spel Crossy road is gratis te downloaden. In tegenstelling tot vele andere games is er geen reclame en heb je geen mogelijkheid tot in-app aankopen. De game was eerst alleen voor iOS te krijgen, en door de grote populariteit nu ook voor Android. Let op: Als jouw tablet of telefoon het Android 5.0 Lollipop besturingssysteem heeft kan het zijn dat de game crasht. De makers van het spel zijn bezig om dit probleem te verhelpen. Wat je zelf kan doen is addblockers uitschakelen en het cache geheugen leeg maken.

Download hier de Crossy Road app voor Android
Download hier de Crossy Road app voor iPhone en iPad

Zie ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*