Clash of Clans App

Clash of Clans App

15 feb 2019

Clash of Clans is een zeer verslavende strategie game waarbij je je eigen dorp met leger bouwt, waarna je kunt vechten tegen andere clans. Je begint met bijna niets maar al snel kun je je dorp uitbreiden door gebouwen bij te bouwen, en kun je je eigen leger vormen door tovenaars, draken, reuzen, boogschutters, barbaren en andere machtige krijgers te trainen. Je kunt je aansluiten bij een clan om zo tegen andere clans van over de hele wereld te vechten.Clash of Clans App

Ook kun je natuurlijk je eigen clan beginnen. In Clash of Clans is altijd wat te doen. Door muren te bouwen en kanonnen te plaatsen kun je je dorp verdedigen. ook kun je torens bouwen en allerlei andere wapens en gebouwen kopen of maken. Natuurlijk moet je niet vergeten om elke dag je leger te trainen. Het Clash of Clans spel is gratis te spelen, maar je kunt in game aankopen doen om sneller vooruit te komen. Dit is echter niet noodzakelijk. Het spel wordt nog steeds verder uitgebreid dus je bereikt het einde nooit.

De Clash of Clans app is beschikbaar voor zowel Android als de iPhone. Het spel is het beste te spelen op een tablet, omdat je dan meer dingen in beeld hebt.

Download de Clash of Clans app voor Android
Download de Clash of Clans app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*