Chamy Kleuren op Nummer voor Volwassenen

Chamy Kleuren op Nummer voor Volwassenen

Chamy Kleuren op Nummer is een creatieve app voor volwassenen waarbij je kleurplaten inkleurt met diverse tools. Het kleurplaten aanbod is zeer groot met platen met dieren, mandala’s, vogels, bloemen, eten, plaatsen, voorwerpen en nog veel meer. De afbeelding is opgedeeld in vakjes die allemaal een nummer hebben. Elk nummer correspondeert met een bepaalde kleur.


Chamy Kleuren op Nummer voor Volwassenen

Wil je even ontspannen? Kies een kleurplaat en begin met kleuren. Kenners zeggen dat heldere kleurenpuzzels helpen om stress te verminderen en je een goed humeur te geven.

Functies van de Chamy app

  • Kleurplaten in vele categorieën: dieren, mandala’s, vogels, bloemen, eten, plaatsen, voorwerpen en nog veel meer.
  • Iedereen kan de vakjes makkelijk inkleuren.
  • Er zijn vele funky plaatjes. Bekijk de kunstcollectie die dagelijks bijgewerkt wordt.
  • Als je klaar bent kan je je kleurplaat delen via sociale netwerken of e-mail.
  • Kom je vast te zitten? Er is een booster waarmee het kleurenpalet naar links sleept om een hint te gebruiken en de ontbrekende cel te vinden.

Je kan de Chamy Kleuren op Nummer app gratis gebruiken maar er zijn advertenties en in-app aankopen. Je kan een abonnement nemen zodat de advertenties worden verwijderd en het aanbod van kleurplaten is dan veel groter. Met een abonnement komen er dagelijks nieuwe kleurplaten beschikbaar. Let wel op als je een abonnement neemt: als je klaar bent met de app moet je je abonnement opzeggen anders wordt er steeds geld van je rekening gehaald.

Download de Chamy Kleuren op nummer boek app voor Android.
Download de Chamy Kleuren op nummer boek app voor iPhone en iPad.


2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*