Catapult King App

Catapult King App

Het spel Catapult King lijkt erg veel op Angry Brids alleen nu is alles in 3D weergegeven en speelt het spel zich ergens in de middeleeuwen af met ridders en kastelen. Je hebt ook in Catapult King steeds maar een paar beurten om de vijandige bolwerken neer te halen. De kastelen bestaan uit verschillende materialen zoals hout en het moeilijk stuk te krijgen steen. Net als bij Angry Birds heb je de level pas gehaald als je alle soldaten hebt gedood. Blijft er 1 staan, dan moet je de level opnieuw doen.


Catapult King App

Schieten in 3D geeft je zoveel meer plezier want je kunt de katapult ook hoger en lager zetten, zodat je de afstand van het kasteel ook nog eens goed moet zien te bepalen. Het richten en afschieten van de katapult doe je met een swipe beweging.

Voor elke level die je haalt krijg je punten en magie, die magie kun je bijvoorbeeld inzetten als je echt vast zit in een level. Zo heb je bijvoorbeeld: Earth Shock, Lunar Strike, hulp bij het richten etc. Ook kun je in-App aankopen doen om nog veel meer verschillende soorten magie te krijgen. De Catapult King App kent momenteel in totaal 80 levels maar dat zullen er binnenkort nog wel meer worden.

Catapult King ziet er geweldig uit, is zeer verslavend en de game zuigt je meteen op door de goede gameplay. Persoonlijk vind ik hem veel beter dan Angry Birds, ik heb ook nog geen bugs kunnen ontdekken. Zeker een aanrader ook al hou je niet van dit soort games. 5 sterren!!!

Geef hieronder gerust je mening!

Download de Catapult King app voor Android
Download de Catapult King app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*