Castle Clash App

14 feb 2019

De Castle Clash app is een leuke verslavende game, vergelijkbaar met het spel Clash of Clans. In Castle Clash bouw je je eigen vestiging en ga je de strijd aan met meer dan 70 miljoen andere mensen die het spel spelen. Je bouwt een sterk leger en vecht daarmee tegen ander spelers om zo hun goud en mana te veroveren. En het beste is dat de game gratis is, ook al heb je welde mogelijkheid tot in-app aankopen om sneller vooruit te gaan.Castle Clash App

Je vestiging opbouwen

In Castle Clash kan je meteen beginnen met het opbouwen van je vestiging. Alle gebouwen die je neerzet kan je later upgraden zodat ze steeds sterker worden om de vijand buiten de deur te houden. In je vestiging kun je de volgende dingen bouwen en upgraden: Gemeentehuis, aanvalsgebouwen, verdedigingsgebouwen, hulpbronnen, decoraties en muren. Het gemeentehuis is het belangrijkste gebouw van je vestiging. Dit is het hoofdkwartier van je dorp. De hulp brongebouwen bestaan uit twee soorten, in de een kan je mana of goud genereren en in de ander kun je het mana of goud opslaan.

Je leger opbouwen

Om andere spelers aan te vallen moet je eerst je leger opbouwen. Je leger bestaat uit mythische wezens. In het begin kan je alleen basis troepen gebruiken, De overige troepen moet je unlocken door je gebouwen te upgraden. Hoe verder je in het spel komt hoe meer verschillende en sterkere troepen je krijgt. Behalve troepen kan je ook spreuken gebruiken tegen de vijand. Ook de spreuken kun je upgraden. En er zijn vier soorten Helden. Dit is een speciale eenheid die mee kan vechten tijdens een aanval op een andere speler, of mee helpt je eigen vestiging te verdedigen als je aangevallen wordt.

Lid worden van een Castle Clash clan

Om meer bronnen binnen te krijgen kun je lid worden van een clan. Ook als je net met het spel begint is het aan te raden om lid te worden van een Clan. In een clan kan je samen vechten tegen andere clans om zo oorlogsbuit te verzamelen. Deze oorlogsbuit bestaat uit mana en goud dat je kunt gebruiken voor het upgraden van je eigen gebouwen en muren.

Download de Castle Clash app voor Android
Download de Castle Clash app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*