Calorieënteller App

Calorieënteller App

De MyFitnessPal app is een calorieënteller en dieettracker in één voor je smartphone of tablet. De app is een handig hulpmiddel die je precies kan vertellen hoeveel calorieën er in een bepaald product of maaltijd zitten. Zo kun je bewust die dingen kopen en eten die goed zijn voor je lijn. Calorieën teller app haalt zijn data uit de grootste voedsel database van de wereld en kan je de gegevens geven van maar liefst 3 miljoen producten.


Je kunt met de app zelfs invoeren wat je gegeten hebt en de calorieën teller rekent precies uit hoeveel voedsel je dezelfde dag nog mag eten voor je aan je maximale aantal calorieën per dag zit. Ook kun je invoeren wat je die dag aan sport hebt gedaan, dat wordt daar dan weer van afgetrokken, dus je krijgt een aardig beeld van hoe goed je zelf bezig bent.

Calorieënteller App

De app geeft ook aan hoeveel koolhydraten, vet, eiwit, suikers, vezels en cholesterol je hebt binnengekregen na een maaltijd. Dit kun je dagelijks maar ook wekelijks bekijken. Verder zit er in de app ook een handige barcodescanner waarmee je elke barcode van elke verpakking snel kan invoeren, ook en je kunt elke maaltijd opslaan om de volgende keer weer te gebruiken. En met de handige receptencalculator kun je op een eenvoudige bestaande recepten of natuurlijk eigen gemaakte recepten invoeren om zo het aantal calorieën te berekenen.

Maar je kunt ook sporten met de MyFitnessPal Calorieënteller app, zo zitten er maar liefst 350 verschillende soorten trainingen in voor zowel cardio als krachttraining. Die je weer naar hartenlust kunt aanpassen en combineren om zo je eigen leuke training te maken.

En mochten je vrienden deze app ook gebruiken dan kun je ook zien hoeveel ze vandaag of gisteren zijn afgevallen, en hoe zij het er van afbrengen. Maar ook om elkaar te steunen.

Echt een super handige app voor de mensen die goed in de gaten willen houden of ze wel goed en verantwoord bezig zijn, maar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je kunt de app hier gratis downloaden voor zowel Android, iPhone, iPad maar ook Windows Phone.

Download hier de MyFitnessPal Calorieënteller app voor Android
Download hier de MyFitnessPal Calorieënteller app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*