Brawl Stars App

Brawl Stars App

21 feb 2019

Brawl Stars is een multiplayer gevechtspel van Supercell, de makers van de razendpopulaire games Clash of Clans, Clash Royale en Boom Beach. In Brawl Stars speel je alleen of met je vrienden in verschillende spelmodi. Terwijl je in andere games van boven af meekijkt, stap je in deze app zelf het veld op.


Brawl Stars App

De verschillende spelmodus in Brawl Stars

Brawl Stars heeft diverse spelmodus. In de meeste speel je in een team van drie personen.

Edelstenengraai
Hierin speel je 3 tegen 3 en verzamel je 10 edelstenen om te winnen. Het snelste team wint. Tijdens het gevecht kan je edelstenen afpakken van de tegenstander of je kan je verschuilen. Het draait hierbij allemaal om tactiek.

Showdown
Hierin speel je alleen of in een duo tegen de vijand. In een gevecht moet je zo lang mogelijk overeind blijven. Je kan power-ups verzamelen voor je knokker zodat je het langer uit houdt. Degene die het langst overeind blijft wint.

Premie
Hierin speel je 3 tegen 3. Versla je tegenstanders om sterren te verdienen. Het team met de meeste sterren wint het gevecht.

Overval
Hierbij moet je in een team van drie een kluis verdedigen en in dezelfde tijd de kluis van de tegenstander proberen te openen. Ook hier draait het weer om tactiek.

Knockbal
Dit spel lijkt op voetbal en je moet met je 3 tegen 3 team twee goals scoren voor je tegenstander dat doet.

Naast de genoemde spelmodi heeft de Brawl Stars app ook regelmatige speciale evenementen met tijdelijke spelmodi.

Knokkers verzamelen

Hoe verder je komt in het spel, hoe meer knokkers je ontgrendelt. Deze knokkers hebben geweldige vaardigheden en kun je ook weer upgraden. Je karakters hebben ook allemaal hun eigen wapens. Verzamel (of koop) unieke skins om mee te pronken. Ook kun je je eigen bende oprichten, of je aansluiten bij een bestaande bende.

Brawl Stars is gratis te downloaden en te spelen maar er zijn in-app aankopen te doen om sneller vooruit te komen.

Download de Brawl Stars app voor Android
Download de Brawl Stars app voor iPhone en iPad


1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*